Jol: "Juventus nije nepobediv"

Trener fudbalera Ajaksa Martin Jol izjavio je da je zadovoljan žrebom za 1/16 finala Lige Evrope.

Izvor: B92

Petak, 18.12.2009.

18:16

Default images

Jol je dodao da će njegova ekipa protiv italijanskog Juventusa moći da pokaže svoj potencijal. "Lep žreb za nas. Dueli sa Juventusom biće dobro iskustvo za naše mlade igrače. Verujem da će i publika imati prilike da uživa i da će Amsterdam arena biti puna", rekao je Jol za sajt Evropske fudbalske unije (UEFA).

Jol je ocenio da je Juventus veoma jaka, ali ne i nepobediva ekipa.

"Najjači su u napadu, gde imaju igrače kao što su Dijego, Amauri, Trezege i Jakinta. Ipak, Juventus nije nepobediv, a to je pre dve nedelje dokazao i Bajern u Ligi šampiona", dodao je on.

U ekipi Ajaksa ove sezone igraju dva reprezentativca Srbije, Miralem Sulejmani i Marko Pantelić.

Duel Juventusa i Ajaksa biće derbi šesnaestine finala Lige Evropa, jer su ta dva kluba do sada osvojili ukupno 17 evropskih trofeja.

Ujedno, uz Bajern iz Minhena, Juventus i Ajaks su jedine ekipe koje su osvojile trofeje u sva tri velika evropska klupska takmičenja - Ligi šampiona, Kupu UEFA (sada Liga Evropa) i Kup pobednika kupova (ne igra se od 1999. godine).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ministarstvo donelo odluku: Zatvaraju se škole

Zbog toplotnog talasa u Bangladešu, Ministarstvo prosvete i Ministarstvo osnovnog obrazovanja u toj zemlji saopštili su da će obrazovne ustanove biti zatvorene na sedam dana, zaključno sa 27. aprilom.

8:09

21.4.2024.

1 d

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

13 h

Podeli: