Mođi kritikuje Mela i Dijega

Nekadašnji sportski direktor italijanskog Juventsua Lućiano Mođi izjavio je da je njegov bivši klub pogrešio što je letos angažovao Felipea Mela i Dijega.

Izvor: B92, Tanjug

Petak, 18.12.2009.

14:53

Default images

Mođi je rekao da su Melo i Dijego dobri fudbaleri, ali da se ne uklapaju dobro u Juventusov koncept igre. "Mislim da Melo ima izvanredne mogućnosti, ali on nije organizator igre kakav je potreban Juventusu. On je igrač sredine terena koji je više posvećen defanzivnim zadacima i ne može uspešno da gradi igru", naglasio je Mođi.

On smatra da Dijegov najveći nedostatak predstavlja to što nema dovoljno hrabrosti.

"I on je odličan igrač, ali se često krije i beži od odgovornosti. Nikada se ne nalazi u 'vrućoj zoni', a Juventusu je neophodan igrač koji se ne plaši da preuzme odgovornost i želi da vodi ekipu", zaključio je Mođi.

Juventus je trenutno trećeplasirani tim u italijanskoj Seriji A i zaostaje šest bodova za liderom prvenstva Interom. U 1/16 finala Lige Evrope 'staru damu' očekuje duel sa holandskim Ajaksom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: