Partizanova deca bolja od Kembridža

Studentski košarkaški tim Univerziteta u Kembridžu izgubio je u prijateljskoj utakmici od juniorskog tima Partizana rezultatom 107:33 (40:4, 28:9, 22:8, 17:12).

Izvor: B92

Četvrtak, 17.12.2009.

22:21

Default images

Košarkaški tim sa Univerziteta u Kembridžu ove nedelje boravi u Beogradu. Meč sa juniorima Patizana je odigran u beogradskoj Hali sportova, a publika je imala priliku da uživa u potezima budućih košarkaških asova.

Tokom posete Beogradu, pod pokroviteljstvom Ministarstva spoljnih poslova Srbije i u organizaciji kompanije "Aseko SEE", vodeće softverske kompanije u regionu, studentski košarkaški tim s Kembridža odigrao je prijateljsku utakmicu i sa juniorskim timom FMP-a, a u petak će se sastati sa timom Fakulteta organizacionih nauka.

Košarkaše sa Kembridža primili su ministar spoljnih poslova Vuk Jeremić i ministarka za telekomunikacije i informaciono društvo Jasna Matić, a u petak će se sastati i sa rektorom Beogradskog univerziteta Brankom Kovačevićem i učestovati u panel diskusiji o saradnji u oblasti visokog obrazovanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: