Juve ne odustaje od Kolarova

Torinski fudbalski klub Juventus želi da po svaku cenu u januaru dovede srpskog defanzivca Aleksandra Kolarova, koji trenutno igra za rimski Lacio.

Izvor: B92

Četvrtak, 17.12.2009.

15:01

Default images

Kako prenose italijanski mediji 'stara dama' bi u zamenu za Kolarova Laciju mogao da ponudi 26-godišnjeg Kristijana Molinara, kao i udeo u vlasništvu nad talentovanim plejmejkerom Sebastijanom Đovinkom. Dnevnik Tutosport ističe da je trener Lacija Davide Balardini veliki poštovalac 22-godišnjeg Đovinka i da bi zbog toga sigurno razmotrio predloženu trampu.

Međutim, čelnici Lacija su još ranije odbacili mogućnost da 24-godišnji Kolarov napusti Rim, iako su za njega navodno zainteresovani i minhenski Bajern, kao i aktuelni prvak Italije Inter.

Sa druge strane, agent srpskog reprezentativca Serđo Berti zatražio je reviziju sadašnjeg ugovora, koji srpskom reprezentativcu po sezoni donosi 250.000 evra.

Kolarov, koji je u prošlom kolu postigao pobedonosni gol za 'nebeskoplave' u duelu sa ekipom Đenoe, na 'Olimpiko' je došao 2007. godine i od tada je za Rimljane odigrao 63 utakmice i postigao pet golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

14 h

Podeli: