Nađ uz Đurića, Mijat uz Miloševića

Skupština FK Partizan je blizu, sada je i definitivno poznato da će se za mesto prvog čoveka kluba boriti Dragan Đurić i Savo MIlošević.

Izvor: B92

Četvrtak, 17.12.2009.

10:48

Default images

Kako se bliži rasplet, sve je jasnije i ko je od bivših igrača "bliži" jednoj opciji. Savo Milošević je na sednicu Komisije za pravna pitanja FSS došao u društvu Đorđa Tomića i Radovana Radakovića.

Nekadašnji as crno-belih i sportski direktor Reala, Predrag Mijatović ponovio je da je uz svog nekadašnjeg saigrača: "Savo mi je prijatelj, zajedno smo igrali, podržavam njegovu kandidaturu.Poseduje iskustvo, zna šta hoće. Želim mu puno sreće, jer je to čovek koji može da donese nešto novo Partizanu" rekao je Mijatović, koji je ostao zagonetan na pitanje da li će se aktivno uključiti u rad kluba, ako pobedi Milošević...

S druge strane, ako pobedi Dragan Đurić sada je jasno da bi na visoko mesto u sportskoj "hijerarhiji", možda i mesto sportskog direktora mogao da dođe Albert Nađ.

"Nemam šta da krijem, dobio sam poziv od ljudi iz kluba, već smo obavili razgovor i rečeno mi je da ćemo pričati kada prođe Skupština", kaže za 'Žurnal' Albert Nađ.

On je dodao da njegova želja da pomogne nije sporna.

"Odgovorio sam da sam spreman da pomognem, ali da to bude nešto što je vezano za sportski deo, za teren, ekipu, tamo gde mogu najviše da pružim", rekao je Nađ.

Beogradski mediji spekulišu da bi uz Nađa u Humsku na neku od pozicija mogli Ivica Kralj nekadašnji golman crno-belih i legenda kluba Momčilo Moca Vukotić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

65 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: