Stevanović: "Potvrditi dobru igru"

Trener Partizana Goran Stevanović rekao je da njegov tim u meču sa Mladim radnikom u poslednjem kolu jesenjeg dela Super lige želi da nastavi pobednički niz.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Petak, 11.12.2009.

15:14

Default images

"Kraj delo krasi. Želja je da dobru atmosferu iz svlačionice prenesemo na teren i potvrdimo rezultate koje smo beležili u poslednje vreme. Želimo da na najbolji mogući način završimo ovaj deo sezone i u prolećni deo prvenstva uđemo u egalu sa Zvezdom", rekao je Stevanović.

Stevanović je dodao da dobro poznaje ekipu Mladog radnika, a posebno je izdvojio fudbalera sredine terena Predraga Luku. Na subotnjem meču u Požarevcu neće biti Brazilca Klea.

"Kleo još ima problema sa povredom iz Tuluza gde je dobio jak udarac u predelu grudnog koša. To je svakako hendikep za nas, ali moramo i možemo bez njega", naveo je Stevanović koga su novinari pitali i kako uspeva da ekipi izoluje od medijskih spekulacija pred Izborsnu skupštinu 21. decembra.

"Imali smo dva moguća rešenja. Prvo je bilo da udjemo u javnu polemiku gde bi najviše štete imali igrači i stručni štab. Drugo je ovo kojo smo odabrali, okrenuli se onome što se dogadja na terenu. Ovi momci su pokazali da imaju karakter i svesni su svog posla. Ponosan sam na njih", istakao je Stevanović.

Utakmica Partizan – Mladi radnik na programu je u subotu od 13 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: