Maskerano odugovlači sa ugovorom

Fudbaler Liverpula Havijer Maskerano za sada je odbio da produži ugovor sa klubom sa Enfilda.

Izvor: B92

Četvrtak, 10.12.2009.

15:10

Default images

Iako je menadžer ’crvenih’ Rafa Benites nedavno izjavio kako je klub veoma blizu produženja ugovora sa Argentincem, Maskerano nije želeo da se obavezuje. „Ja pričam samo o fudbalu, ne o ugovorima ili novcu“, rekao je 25-godišnji vezni igrač, za koga je zainteresovana Barselona.

Tokom proteklog leta postojale su glasine kako kapiten Argentine želi da se preseli u Španiju, pre svega iz porodičnih razloga.

Tada je Benites izjavio da ni ponuda od 50 miliona funti ne bi bila dovoljna za kupovinu igrača čiji je ugovor tek bio otkupljen od „Medija Sports Investmentsa“ za 18 miliona funti.

Maskerano ima još dve godine ugovora sa Liverpulom, ali se o njegovoj budućnosti dosta spekulisalo tokom sezone u kojoj je Liverpul eliminisan iz Lige Šampiona još u grupnoj fazi i u kojoj trenutno zauzima tek osmu poziciju u Premijer Ligi.

Benites je prošlog vikenda insistirao da je Maskerano zadovoljan u Liverpulu i da pregovori teku uspešno, ali je Argentinac posle poraza od Fiorentine zvučao prilično hladno po pitanju svog ostanka u redovima ’crvenih’.

Ja sam igrač Liverpula i, kako menadžer kaže, imam još dve godine ugovora tako da mislim da ne moram ništa više da pričam o tome. Igram za Liverpul i nastaviću da igram i da dajem sve od sebe“, rekao je Maskerano.

Maskerano je ipak pokazao određeni optimizam po pitanju svog kluba.

"Ovo nije dobra sezona, ali u maju sve može da se promeni i mogli bismo da pričamo o osvojenom trofeju", rekao je Maskerano.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: