Bez Safine u "Beogradskoj Areni"?

Najbolja ruska teniserka Dinara Safina objavila je plan za početak naredne sezone, u kome nema mesta za meč Fed kupa sa Srbijom u Beogradskoj Areni.

Izvor: B92, Sportski žurnal

Četvrtak, 10.12.2009.

12:30

Default images

Ruskinja koja je u finišu 2009.godine imala velike probleme sa lošom formom, na kraju i povredom leđa, odlučila se da na startu 2010.godine odigra turnir u Brizbejnu (3.januara), i to će biti i jedini turnir na kome će igrati do početka AO u Melburnu.

Međutim, nakon toga Safina će na teren tek 15.februara kada se održava turnir u Dubaiju, a nakon toga sledi odlazak u SAD i mečevi na turnirima u Indijan Velsu, i Majamiju. Meč Fed kupa Srbija – Rusija igra se 6. u 7.februara.

Bez obzira na moguće odsustvo Safine, selektor Šamil Tarpiščev imaće veliki izbor, pošto su u konkurenciji Dementijeva, Kuznjecova (koja se još uvek dvoumi), dok će se na spisku naći dve nove mlade teniserke koje su odigrale odlično u 2009.godini, Anastasija Pavljučenkova i Alisa Klejbanova. U kombinaciji je i Vera Zvonarjeva, ali ona je operisana zbog problema sa povredom i pitanje je da li će se oporaviti do početka februara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: