Entoan Voker plaća 900.000 dolara

Bivša NBA zvezda Entoan Voker pristao je da plati više od 900.000 dolara koje duguje kazinima u Las Vegasu, kako bi izbegao krivični postupak.

Izvor: B92

Ponedeljak, 30.11.2009.

22:20

Default images

Voker nije prisustvovao ročištu na kome je njegov advokat Džonatan Pauel izneo plan za vraćenje novca kazinima ’Sizar Palas’, ’Planet Holivud’ i ’Red Rok Rezort’. U ponedeljak je, na sudu u Las Vegasu, dogovoreno da će Voker u sledećih pet godina tim kazinima plaćati oko 13.000 dolara mesečno.

Pauel je 33-godišnjeg Vokera na sudu opisao kao nezaposlenog bivšeg košarkaša, koji se nada da će u skorije vreme naći angažman u SAD ili u Evropi. Voker bi u tom slučaju mesečno vraćao 21.400 dolara, pa bi svoja dugovanja izmirio u naredne tri godine.

O ovome trenutno pregovaramo“, rakao je Vokerov advokat sudiji.

Košarkaš duguje ukupno 905,050 dolara uključujući i 135.000 dolara za kauciju koja je plaćena nakon njegovog hapšenja u julu u hotelu na jezeru Taho.

Ovo je Vokerov trijumf, jer je izbegao krivični postupak. Istovremeno ovo je i pobeda društva, pošto će i oštećena strana biti zadovoljena”, rekao je tužilac Berni Zadrovski.

Voker je u profesionalnoj karijeri nastupao za Boston, Dalas, Atlantu, Majami i Minesotu, ali je bez kluba od 2008. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: