Čelsi nudi 58 miliona evra za Pata

Londonski Čelsi spreman je da izdvoji 58 miliona evra da bi u svoje redove doveo igrača Milana Aleksandra Pata.

Izvor: B92

Subota, 28.11.2009.

14:11

Default images

Prema pojedinim izvorima menadžer ’plavaca’ Karlo Anćeloti spreman je da dovede Brazilca već u januarskom prelaznom roku. Na takav potez u Čelsiju su se verovatno odlučili pošto je objavljeno da Aguero, koji je bio meta londonskog kluba, nema nameru da napusti Atletiko Madrid u januaru.

U Milanu se već spremaju za osvežavanje tima, a ukoliko Pato bude otišao u Čelsi, na „San Siro“ bi iz Volfsburga mogao da dođe Edin Džeko, čija se cena kreće oko 30 miliona evra.

Mediji izveštavaju da su Anćeloti i Pato u redovnom kontaktu, kao i da će trener Čelsija pokušati da od vlasnika kluba Romana Abramoviča već za nešto više od mesec dana dobije potrebne finansije za ostvarenje transfera. Ipak, čini se da je realizacija transfera u junu izglednija opcija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: