Katalonija-Argentina, 22. decembra

Johan Krojf vodiće kao selektor najbolje fudbalere Katalonije 22. decembra na stadionu Nou Kamp u Barseloni u prijateljskom meču sa reprezentacijom Argentine.

Izvor: B92

Nedelja, 15.11.2009.

21:45

Default images

Bivši igrač Barselone i holandske reprezentacije imenovan je 2. novembra za selektora nacionalnog tima Katalonije. Predsednik federacije, španske pokrajine.Katalonije, Žordi Kasals dogovorio je odigravanje ove utakmice na sastanku u Madridu sa Huliom Grondonom, predsednikom Fudbalske federacije Argentine.

Na tom meču, ipak, "gaučose" neće voditi selektor Dijego Maradone, pošto ga je Međunarodna fudbalska federacija (FIFA) kaznila dvomesečnom suspenzijom. U subotu, u Madridu, Argentina je izgubila prijateljsku utakmicu protiv Španije sa 2:1.

Krojf je na klupi Katalonije zamenio Pereu Kartakosa koji je vodio tim na šest utakmica u poslednje tri godine.

Katalonija, kao i sve ostale španske regije, može da igra samo prijateljske međunarodne utakmice, ali ne može da učestvuje na zvaničnim evropskim i svetskim takmičenjima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: