17 uhapšenih u Kragujevcu

Kragujevačka policija privela je 17 osoba zbog učesća u incidentu u jednoj kafani pred početak utakmice između Metalca i Partizana u Kragujevcu, prenosi Beta.

Izvor: B92

Nedelja, 08.11.2009.

18:33

Default images

Policija je navela da će 11 privedenih navijača po skraćenom postupku biti privedeni sudiji za prekršaje. Incident se dogodio oko 11.30 kada se grupa kragujevačkih navijača Partizana u kafani "Kod konja" u ulici Vojvode Putnika 63, nedaleko od stadiona "Čika Dača" ponašala "drsko i bezobzirno" i počela da lomi inventar, navodi se u policijskom saopštenju.

Pripadnici policije su, kako se navodi, brzo intervenisali i sprečili teže posledice. U incidentu nije bilo povređenih, a u kafani je pričinjena manja materijalna šteta.

Kragujevačka policija je nekoliko sati pre fudbalske utakmice Metalca iz Gornjeg Milanovca i beogradskog Partizana rasporedila svoje pripadnike u 11 lokala kako bi sprečila potencijalne izgrede.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: