Vijera: Domenek je morao da me zove

Fudbaler Intera Patrik Vijera izjavio je da nije zaslužio da ga selektor Francuske Remon Domenek izostavi sa spiska igrača na koje računa za mečeve baraža.

Izvor: B92

Petak, 06.11.2009.

12:48

Default images

Francusku 14. i 18. novembra očekuju mečevi sa Republikom Irskom, koji će odlučiti ko će se plasirati na naredni Mundijal, koji se igra u Južnoj Africi od 11. juna do 11. jula. "U ovom trenutku, u Francuskoj ne postoji igrač koji igra na višem nivou od mene. Možda ovo zvuči arogantno, ali znam da sam u pravu", rekao je Vijera za list ’L'Ekip’.

Vijera je, od prelaska iz Juventusa u Inter 2006. godine, ima dosta problema sa povredama, ali je na početku ove sezone pružio nekoliko odličnih partija u dresu ’neroazura’.

"Znam da je moja situacija delikatna, jer ne igram standardno u Interu. Ipak, kada sam na terenu igram najbolje što mogu. Moj cilj je da se ustalim u prvom timu i da potom pokušam da se izborim za mesto u reprezentaciji, ako se plasiramo na Svetsko prvenstvo", poručio je Vijera.

Vijera je u dosadašnjem toku sezone odigrao devet mečeva za Inter i postigao jedan gol. On je za reprezentaciju Francuske do sada odigrao 107 utakmica i postigao šest golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

15 h

Podeli: