Krasić za B92: "I remi je uspeh"

Srpski reprezentativac Miloš Krasić odigrao je jednu od najboljih utakmica u dresu CSKA iz Moskve na gostovanju Mančester junajtedu u Ligi šampiona.

Izvor: B92

Sreda, 04.11.2009.

14:36

Default images

I pored dva gola prednosti Moskovljani nisu uspeli da osvoje više od jednog boda, čime su značajno umanjili šanse za plasman u nokaut fazu Lige šampiona. Manačester junajted tako je ostao neporažen i u 22. uzastopnom meču na svom stadiounu u Ligi šampiona. Niz traje od 2004. godine i utakmice sa Milanom.

Krasić je postigao drugi gol za goste, koji su u sudijskoj nadoknadi ostali bez čitavog plena.

"Zadovoljan sam kako sam odigrao i posle utakmice su me proglasili za najboljeg igrača meča. Mislim da sam pružio dobru partiju postigao sam pogodak. Cela ekipa od prvog minuta je igrala odlično, postigli smo golove na vreme . CSKA je pokazao da može ravnopravno da se nosi sa svim ekipama u Evropi.Možda smo pokvarili utisak u poslednjih 15 minuta, gde smo se malo opustili. Mančester nas je malo stegao, nestalo je snage, pa smo primili još ta dva gola, ali smo veoma zadovoljni i sa osvojenim bodom. Čitava ekipa bila je veoma ljuta zbog gola primljneog u samoj završnici i to je svakako pokvarili odličan utisak koji smo ostavili", istakao je Krasić za B92.

Krasić je na svom prvom gostovanju na 'Old Trafordu' bio na najvišem nivou. Malo je nedostajalo da 'armejci' predvođeni srpskim reprezenativcem prirede veliko iznenađenje. Posle još jedne sjajne partije odlazak z CSKA u januarskom prelaznom roku više se ne dovodi u pitanje.

"Nismo u vrhu u Rusiji i u Ligi šampiona. Što se mene lično tiče ima vremena do januara, ima dosta varijanti koje se razmatraju i u klub su stigle neke ponude, ali za sada još uvek ne mogu da kažem ’100 odsto idem tamo’. Važno je da ja igram dobro, kako u klubu tako i u reprezentaciji i nadam se da će se sve dobro završiti. Verujem da ću u budućnosti još više napredovati, a očekujem i da mi i klub izađe u susret i da me pusti ukoliko dobijem povoljnu ponudu od ekipe koja mi odgovara. Ipak, najbolje je da sačekamo da se završi prvenstvo i preostali mečevi Lige šampiona i onda da razgovaramo o tome", ocenio je srpski reprezentativac.

Jedan klub se izdvaja od ostalih u Krasićevim razmišljanjima o budućnosti.

"Od svih varijanti o kojima se priča i koje se spominju sigurno bih prvo izabrao Milan. Međutim, najbolje je da sačekamo prelazni rok, u svakom slučaju drago mi je i zadovoljan sam što ima priče o tako velikom klubu i što su oni uopšte zainteresovani za mene. To mi jako prija i daje mi još veći motiv da naredne mečeve odigram još bolje", priznao je Krasić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: