Stević: "Zvezda je klub mog života"

Krilni centar Crvene zvezde Oliver Stević kaže za portal košarka.rs da je zadovoljan što je i ove sezone član 'crveno-belih'.

Izvor: B92

Sreda, 21.10.2009.

18:52

Default images

"Iako nisam potpisao novi ugovor, od prvog dana priprema bio sam na treninzima. Čekao sam da se reši situacija sa trenerom, želeo sam silno da ostanem u klubu. Nisam hteo mnogo da razmišljam o drugim sredinama, jer Zvezda je klub mog života. Siguran sam da nisam napravio grešku", izjavio je 25-godišnji Stević.

Krilni centar osvrnuo se i na tešku situaciju u klubu pre starta sezone.

"Trenirao sam naporno kao i ostatak ekipe celo leto, iako je svima jasno kroz kakve smo probleme prolazili. Radili smo sa Ljubom Vidačićem veoma vredno, ne obazirući se na dešavanja van terena. Mislim da su rezultati našeg truda sada vidljivi".

Stević ističe da je pobeda nad Zagrebom u Pioniru veoma važna pred nastavak sezone.

"Nismo imali lošu atmosfera ni posle uvodna dva poraza jer smo znali koje su naše greške i da nam treba vremena da se malo uigramo. Nesrećno smo izgubili u Železniku, iako mislim da smo imali dobijenu utakmicu. Međutim, sve to je sada iza nas. Dobro je da smo ubedljivo pobedili Zagreb, jer smo još više dobili na samopozdanju".

Na prijateljskoj utakmici protiv Mega Vizure debitovao je i novi centar Dvejn Džons.

"Njemu će sigurno trebati vremena da se adaptira. Teško je kada dođeš u novu zemlju, među nove ljude sa potpuno drugačijom kulturom. Biće mu potrebno sigurno dve, tri sedmice da 'pohvata' naš sistem igrem, ali očigledno je da poseduje kvalitet i da će nam dosta pomoći u mnogim stvarima koje nam škripe. Tu pre svega mislim da će biti koristan u zagrađivanje pri skoku i da će nam doneti dodatnu snagu u reketu“, zaključio je Stević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: