Klub Briž - Partizan (19h, TVB92)

Fudbaleri Partizana otputovali su u sredu u Belgiju gde u četvtrtak (19h, TVB92) protiv Briža igraju utakmicu trećeg kola u Ligi Evrope.

Izvor: B92

Sreda, 21.10.2009.

12:53

Default images

Srpski šampion se nalazi pod velikim pritiskom jer je doživeo devet uzastopnih poraza u ligaškom delu ovog takmičenja. 'Crno-beli' su u prvom kolu na svom terenu izgubili do tuluza 3:2, a u drugom su poraženi od branioca trofeja Šahtjora u Donjecku sa 4:1.

Kapiten 'crno-belih' Nenad Đorđević propustio je meč protiv Jagodine zbog povrede vrata, ali je optimista i smatra da će biti spreman za duel u Brižu.

Đorđević je rekao pred put da Partizan u Belgiju ide sa optimizmom iako je poražen u prva dva kola. Jedan od najtalentovanijih igrača u Srbiji, i strelac jedinog gola za Partizan u prošlom kolu u Donjecku Adem Ljajić takođe veruje u povoljan rezultat u Belgiji.

Ljajić kaže da nije upoznat sa kvalitetima narednog protivnika, ali da i pored toga očekuje povoljan rezultat.



Utakmica Briž – Partizan igra se u četvrtak od 19 časova uz direktan prenos na televiziji B92.

Pored ovog meča naša televizija će prenositi i duel iz Amsterdama gde se sastaju Ajaks i zagrebački Dinamo. Ta utakmica igra se od 21 čas i pet minuta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

78 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: