Zvezda predstavila Džonsa

Amerikanac Dvejn Džons zvanično je od ponedeljka košarkaš Crvene zvezde, a novom timu bi trebalo da donese dodatnu sigurnost u reketu.

Izvor: B92

Ponedeljak, 19.10.2009.

15:39

Default images

„Kao prvo drago mi je što sam u Srbiji i impresioniran sam onim što sam do sada video. Dva dana sam u Beogradu i u Crvenoj zvezdi i sve je do sada na vrhunskom nivou. Drago mi je što ću svojim kvalitetom i iskustvom doprineti da ovaj mladi tim igra još bolje“, rekao je Džons u svom prvom zvaničnom obraćanju.

Srpska košarka za Džonsa nije nepoznanica, jer ga je o svemu dobro podučio nekadašnji saigrač Saša Pavlović.

Saša je pravi ponosni Srbin i za dve godine igranja sa njim često je veoma pozitivno govorio o srpskoj košarci. Drago mi je što sam dobio priliku da osetim sve ono o čemu mi je on govorio. Proveo sam prošle godine dve nedelje u Efesu, ali ta epizoda je završena i sada sam fokusiran isključivo da pružim dobre partije u Zvezdi“, istakao je Džons.

U dosadašnjem delu karijere Džons je nastupao za NBA ekipe Boston, Klivlend i Šarlot, a letos nije uspeo da uđe u prvi tim San Antonija. U novom klubu nosiće dres sa brojem 22.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: