Leonardo: "Nemam nameru da odem"

Trener fudbalera Milana Leonardo izjavio je da ne namerava da napusti taj klub, bez obzira na loše rezultate koje ’rosoneri’ beleže na svim frontovima.

Izvor: B92

Utorak, 06.10.2009.

17:09

Default images

Milan je prošlog vikenda u okviru sedmog kola Serije A remizirao sa Atalantom (1:1), pa je klub sa ’San Sira’ na prethodnih devet prvenstvenih mečeva osvojio samo sedam bodova. "Ja sam trener Milana i svestan sam odgovornosti. Ne interesuju me osude i nemam nameru da odem iz kluba", rekao je Leonardo za zvanični klupski sajt.

Italijanski mediji su najavili da bi naredne sezone na klupi Milana Leonarda mogao da zameni Lućijano Spaleti.

Pritisak medija i navijača sa trenera se preneo i na igrače, a najviše kritika je upućeno Brazilcu Ronaldinju, što zbog loše forme, što zbog njegovog načina života. Stvari su se naglo pogoršale posle šokantnog poraza 'rosonera' od švajcarskog Ciriha (0:1) u 2. kolu Lige šampiona.

Napadač je nakon toga, u nedelju, spasao svoj tim sigurnog poraza od Atalante, pošto je postigao izjednačujući gol u 83. minutu, međutim to nije smirilo čelne ljude milanskog kluba.

"Fudbaler mora da ima čvrstu volju i neophodno je da bude spreman za svih 90 minuta. To je najvažnija stvar. Kada je Ronaldinjo u timu vidi se razlika i od njega mnogo očekujemo", rekao je Leonardo, koji je na klupi Milana zamenio Karla Ančelotija koji je u letnjem prelaznom roku preuzeo londonski Čelsi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: