Vijera: "Idem, ako ne budem igrao"

Patrik Vijera, igrač Intera i bivši francuski reprezentativac, najavio je mogućnost odlaska iz Intera ukoliko mu trener Murinjo ne bude pružio priliku da igra.

Izvor: ÈŽ

Petak, 02.10.2009.

18:08

Default images

Tokom leta je postojala ozbiljna mogućnost da 33-godišnji fudbaler napusti redove aktuelnog prvaka Italije. Vijera je ipak ostao u klubu, ali idalje nema zapažen status kod trenera Murinja. Portugalac za sada priliku daje Kambijasu, Dejanu Stankoviću i Muntariju. U Ligi šampiona je odigrao samo poslednjih deset minuta na meču sa Rubinom.

U Seriji A je nešto češće na terenu, igrao je na tri od šest mečeva.

Za sada je tako kako je. Videćemo šta će biti u budućnosti“ rekao je Vijera za L Ekip, a onda dodao: „Ako ne budem igrao, onda ću definitivno otići. Kada? Tokom januarskog prelaznog roka. Nisam zadovoljan koliko me trener koristi“, rekao je Francuz.

Vijera je u Inter došao iz Juventusa 2006. godine, a za nacionalni tim svoje zemlje igrao je do 2009. godine i zabeležio 107 nastupa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: