Hokejaši Partizana dočekuju Triglav

Hokejasi Partizana u četvrtom kolu slovenačke hokejaške lige, dočekuju u Beogradu prvoplasirani tim sa tabele, Triglav iz Kranja.

Izvor: B92

Petak, 02.10.2009.

15:39

Default images

Utakmica se igra u subotu, 3. oktobra, u ledenoj dvorani hale Pionir sa početkom u 17:30 časova. Hokejaški klub Partizan u sezoni 2009/10 učestvuje u prestižnoj slovenačkoj hokejaškoj ligi, u kojoj ove godine uz hrvatske klubove Mladost i Medvešćak, prvi put učestvuju i igrači austrijskog Graca. Ova pojačanja su promovisala slovenačku ligu u veoma jako međunarodno takmičenje.

U prethodnom kolu Partizan je u Zagrebu savladao hokejaše Mladosti rezultatom 5:1. U drugom kolu ’crno beli’ su takođe slavili protiv Slavije iz Zaloga (5:0), a Beograđani su jedini poraz u sezoni doživeli u prvom kolu kada su na Bledu izgubili rezultatom 4:3.

U petom kolu Partizan će gostovati u Mariboru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: