Van Gal strahuje za Robena

Trener nemačkog Bajerna, Holanđanin Luj Van Gal izrazio je bojazan da će njegov tim na duže vreme ostati bez Arjena Robena.

Izvor: B92

Četvrtak, 01.10.2009.

15:35

Default images

Holandski internacionalac, za koga Van Gal tvrdi da je preporodio igru bavarskog kluba, povredio je koleno u meču 2. kola Lige šampiona protiv italijanskog Juventusa, pa nije mogao da igra u drugom poluvremenu meča koji je na kraju završen rezultatom 0:0.

"Igrači obično osete težinu svoje povrede. Po završetku meča rekao mi je da mu se čini da je povreda dosta ozbiljna. Nadam se da nećemo ostati bez njega na duže vreme", rekao je holandski stručnjak.

Roben je krajem avgusta iz španskog Real Madrida prešao u Bajern, uz obeštećenje od 22 miliona evra. Holanđanin je već na svom debiju u Bundesligi, u debiju sa aktuelnim šampionom Volfsburgom, pokazao koliko vredi. On je tada prikazao odličnu igru i sa dva postignuta gola bio najzaslužniji za pobedu bavarskog kluba.

Roben je za nacionalni tim Holandije nastupio 45 puta i postigao 11 golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

17 h

Podeli: