Trener Borca podneo ostavku

Trener fudbalera Borca Žarko Đurović podneo je ostavku na tu funkciju.

Izvor: B92, Sportski žurnal

Četvrtak, 01.10.2009.

13:24

Default images

"U Čačak sam došao sa namerom da Borac ovu sezonu završi među prvih pet timova. Moja procena je da je ekipa sposobna za velike domete, ali pod uslovom da se naprave još neki koraci. Pošto je to u ovom trenutku nemoguće, odlučio sam da bi najbolje bilo da odem. Pri donošenju ovakve odluke imao sam u vidu i neke privatne razloge", rekao je Đurović.

Đurović je istakao da su ga lepo prihvatili u Čačku i poželeo 'crveno-belima' puno uspeha u nastavku sezone.

"Čačak je fudbalski grad, navijači su divni i možda će nam se putevi ponovo ukrstiti. Trenutna situacija je takva, Borac i bez mene može da bude osmi ili deveti. Imao sam dobru saradnju sa svima u klubu, ali moje mišljenje je da je morao postojati ozbiljniji pristup kod svih struktura u klubu. Borcu želim da što pre pronađe trenera i da uspešno završi sezonu", dodao je Đurović.

Sportski direktor Borca Slobodan Ilić bio je iznenađen odlukom trenera Đurovića i saopštio da će klub održati sednicu Upravnog odbora na kojoj će se videti da li će njegova ostavka biti prihvaćena.

"Iznenađen sam potezom trenera Đurovića. Bili smo zadovoljni njegovim pristupom i radom, a da smo nešto hteli da menjamo to bi smo i uradili. Jedan poraz ništa ne znači, priliku da ispravimo kiks iz prošlog kola imamo već u subotu protiv Metalca u Kragujevcu. Takođe, opstali smo i u Lav kupu Srbije", istakao je Ilić.

"Održaćemo sastanak Upravnog odbora, videćemo da li će rukovodstvo prihvatiti ostavku. Na sledećem meču ekipu će predvoditi pomoćnik Božović. Po pravilima imamo dva kola da nađemo zamenu, a dobro je što je pred nama prvenstvena pauza", ocenio je Ilić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: