Vidić: "Čvrsti smo kao stena"

Najbolji srpski fudbaler Nemanja Vidić ocenio je da su Fernando Tores, Interov Samjuel Eto i Zlatan Ibrahimović najbolji svetski napadači.

Izvor: B92

Petak, 11.09.2009.

16:27

Default images

Vidić je u opširnom intervjuu za redrants.com, sajt koji prati dešavanja u Mančester Junajtedu, ocenio da je odbrana engleskog i svetskog šampiona izuzetno čvrsta i da će njegovi saigrači sa uspehom nadoknaditi odlazak Kristijana Ronalda i Karlosa Tevesa.

"Naša odbrana je čvrsta kao stena. Već dugo igramo zajedno i vrlo smo uigrana družina. Svako zna svoje obaveze. Nećemo uvek pobediti, ali ćemo svaki put dati sve od sebe", rekao je Užičanin.

Vidić nije izdvojio nijednog od tri igrača koje je opisao kao najbolje na svetu.

"Teško je izabrati jednog, ali Eto, Tores i Ibrahimović su po meni najbolji u Evropi. Oni su vrhunski napadači", rekao je Vidić, koji je dodao da bi odbrana njegovog tima mogla da zaustavi svakog od njih.

Glavni rivali za trijumf u Ligi šampiona, prema mišljenju Vidića, Mančester junajtedu će biti protivnici iz Premijer lige Liverpul, Čelsi i Arsenal, kao i dva španska kluba Real i Barselona.

"Premijer liga je najbolja na svetu i logično je da engleski klubovi imaju dobre šanse da osvoje Ligu šampiona. Barsa se, kao aktuelni prvak, podrazumeva, a Real je vrlo brzo sastavio sjajan tim. Uvek ima i iznenađenja, pa bi trebalo da budemo oprezni", rekao je Vidić.

"Mi smo pre dve sezone u Moskvi već dokazali da možemo da osvojimo Ligu šampiona. Želja da se isti trofej osvoji još jednom, međutim, nije izbledela. To je, uostalom, uvek cilj Mančestera. Poraz od Barselone u finalu prošle sezone već smo zaboravili", zaključio je Nemanja Vidić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: