CZ: Sever rasprodat, jug u prodaji

Utakmica Crvene zvezde sa praškom Slavijom, u četvrtoj rundi kvalifikacija za Ligu Evrope, biće prva ove sezone u kojoj se prodaju karte za sve tribine.

Izvor: B92

Četvrtak, 27.08.2009.

01:28

Default images

Iz kluba je u sredu saopšteno da su karte za severnu tribinu rasprodate, zbog čega će na dan utakmice na blagajnama biti karte za jug, po ceni od 400 dinara. Ovog leta crveno-bele je bodrilo 20.000 ljudi protiv Rudara i 25 hiljada protiv Dinama iz Tbilisija, kada južna tribina nije ni otvarana, pa se ovog puta očekuje veća poseta.

Uprava beogradskog kluba pozvala je sve navijače da podrže ekipu u ključnom meču sezone, ali da to čine na korektan način.

Pozivamo da fer i sportskim navijanjem pokažemo gostoprimstvo Crvene zvezde i Marakane uprkos svim neprijatnostima koje smo doživeli u Pragu“, navodi se u saopštenju objavljenom na zvaničnom sajtu Crvene zvezde.

Preostale karte za meč mogu se kupiti po ceni od 1000 dinara za zapad, 800 dinara za istok, 400 za jug i 3000 dinara za ložu.

Na stadionu će biti i grupa navijača Slavije. Njih 80 će u dva autobusa ući u Srbiju oko 15 časova, policija će ih sprovesti od granice do stadiona, a posle meča od stadiona do granice. Navijači Crvene zvezde u više navrata su istakli da nemaju animozitet prema pristalicama češkog kluba i da ih ne smatraju odgovornim za ponašanje policije i medija prošle nedelje.

Meč Crvena zvezda – Slavija počinje u 20.30, a Česi su u Pragu dobili meč rezultatom 3:0. Bolji iz dvomeča ide u grupnu fazu Lige Evrope, za koju će žreb biti organizovan u petak u Monte Karlu. Direktan prenos žreba kao i svih najinteresantnijih duela Lige Evrope možete gledati na TV B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

64 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

20 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: