Moreira kupio sezonsku ulaznicu

Fudbaler Partizana Almami da Silva Moreira kupio je nekoliko sezonskih ulaznica "crno-belih" za predstojeću sezonu.

Izvor: B92

Petak, 10.07.2009.

17:54

Default images

"Došao sam da kupim sezonsku ulaznicu za sebe, jer je konkurencija u ekipi ozbiljna, pa ako nema mesta na terenu, mogu mirno da sedim na tribini. Odmah sam kupio pet ulaznica, jer se na fudbalske utakmice dolazi u društvu", rekao je Moreira za zvanični sajt kluba.

Moreira je istakao da svaki pravi navijač kupuje godišnje propusnice svog kluba i pozvao navijače Partizana da u predstojećoj sezoni pomognu "crno-belima" da ponove uspehe iz prošle, kada je Partizan odbranio duplu krunu.

"Sezonska ulaznica u Evropi je svetinja. Svako ko voli fudbal i klub ima sezonsku ulaznicu. Dođite da podelimo uspehe jer nema svrhe da pobedjujemo ako vi niste sa nama. Hoćemo u Evropu ali hoćemo i nju u Hramu", izjavio je Moreira.

Prodaja pretplatnih ulaznica za utakmice Partizana počela je u sredu 8. jula u prostorijama na stadionu u Humskoj ulici. Propusnica za južnu tribinu prodaje se po ceni od 2.000 dinara, dok godišnje ulaznice za istočnu i zapadnu koštaju 5.000 dinara.

Sezonske ulaznice važe za prvenstvene, Kup i prijateljske utakmice u organizaciji Partizana, ali i za kvalifikacione utakmice za Ligu šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: