Real Madrid počeo pripreme

Fudbalski klub Real Madrid odradio je u petak prvi trening pred početak naredne sezone, sa novim pojačanjima poput Kristijana Ronalda i Karima Benzeme.

Izvor: B92, Beta

Petak, 10.07.2009.

15:03

Default images

Novi trener Reala Manuel Pelegrini izjavio je da na trenigu nisu bili Brazilac Kaka, Serhio Ramos, Raul Abidal, golman Iker Kasiljas i Danijel Pareho, koji će se priključiti ekipi 27. jula. Napadač Rud van Nistelroj i Mamadu Dijara trenirali su prvi put, pošto su zbog povreda propustili veći deo prošle sezone.

Predsednik Real Madida Florentino Perez potrošio je 209 miliona evra za pojačanja u letnjem prelaznom roku, pošto je klub sa 'Santijago Bernabeua' prošle sezone imao razočaravajuću sezonu u kojoj nije osvojio nijedan trofej. Sa druge strane, Realov najveći rival, Barselona osvojila je triplu krunu, prvenstvo, Kup Kralja i Ligu šampiona.

Fudbaleri Reala u ponedeljak putuju u Dablin na desetodnevnednevne pripreme, a zatim odlaze u Severnu Ameriku, gde će odigrati dve prijateljske utakmice. Primera startuje 29. avgusta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: