Deko najavio da ostaje u Čelsiju

Fudbaler Čelsija Deko izjavio je da je spreman da ostane u tom klubu i naredne sezone, iako su mediji spekulisali da bi 31-godišnjak mogao da pređe u Inter.

Izvor: B92

Petak, 10.07.2009.

11:36

Default images

"Pomalo sam umoran od Evrope, ali iz poštovanja prema Čelsiju, ostaću još neko vreme na kontinentu", rekao je Deko za portugalski sportski list 'A Bola', pošto su 'neroazuri' prethodno saopštili da odustaju od angažovanja tog fudbalera. On je priznao da je razmišljao o odlasku sa ’Stamford Bridža’, jer prošle sezone nije dobio očekivanu minutažu.

"Imao sam nekoliko ponuda, međutim ako odlučim da ostanem u Čelsiju, onda neke stvari koje mi se nisu sviđale prošle sezone ne smeju da se ponove. Priznajem, imao sam i malih problema da se prilagodim na Englesku, a nisu me mimoišle ni povrede", dodao je on i nagovestio da bi mogao da ostane u Londonu još dve sezone.

Deko je u Čelsi došao prošlog leta iz Barselone i za londonski tim je odigrao 28 utakmica i postigao tri gola. Za nacionalni tim Portugala zabeležio je 64 nastupa, uz pet pogodaka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: