Gold kup: Incidenti u Hjustonu

Fudbalske reprezentacije Meksika i Paname remizirale su 1:1 na Gold kupu u Hjustonu, ali će utakmica ostati upamćena po neredima.

Izvor: B92

Petak, 10.07.2009.

10:17

Default images

Meksiko je poveo 1:0 golom Sabaha u 10. minutu, a konačan rezultat postavio je Perez u 29. minutu. Panama je meč završila sa devet, a Meksiko sa deset igrača na terenu i bez selektora Havijera Agirea. Do incidenta je došlo u 80. minutu kada je igrač Paname Rikardo Filips udario Agirea, nakon što je selektor Meksika podigao nogu kada je Filips išao ka lopti.

U tuču se umešalo više igrača iz obe ekipe, tako da je sudija Džoel Agilar isključio Agirea i Filipsa. Posle dvostrukog isključenja, navijači su počeli da ubacuju na teren predmete pa je meč morao da bude prekinut.



Prekid je trajao 12 minuta, a posle utakmice došlo je do tuče između navijača na tribinama tako da je lokalna policija iz Hjustona morala da interveniše i da spreči veće incidente.

U drugom meču grupe C Gold kupa, selekcija Gvadalupa je savladala Nikaragvu sa 2:0 golovima Ovraja i Gotina u 56. i 58. minutu.

Gvadalupe su obezbedile plasman u četvrtfinale, tako da će poslednji meč grupe C sa Meksikom dočekati rasterećeni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: