Ivković: "Nema naknadnog dolaska"

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Dušan Ivković izjavio je u ponedeljak da neće dozovliti nikom od igrača da se naknadno uključi u pripreme za EP.

Izvor: B92

Ponedeljak, 06.07.2009.

17:12

Default images

Reprezentacija se okuplja u ponedeljak, 13. jula, kada počinju pripreme za šampionat Evrope u Poljskoj. "Za sve pozvane igrače pripreme počinju u isto vreme i nije bilo reči o mogućnosti kasnijeg priključivanja pripremama,“ rekao je Ivković, reagujući na napise u medijima, po kojima bi se Igor Rakočević timu pridružio na početku avgusta.

Sa svim igračima smo u stalnom kontaktu, a košarkaši koji su nas informisali da imaju problema sa povredama, nalaze se pod nadzorom naše Medicinske komisije. Tako je i sa Vuletom Avdalovićem i Igorom Rakočevićem. Posle obavljenih pregleda, konstatovano je da stanje povrede Avdalovića, posle operacije i naporne sezone u ACB ligi, zahteva duži odmor i mirovanje, tako da su male šanse da se on nađe u sastavu".

"Što se tiče Rakočevića, potrebno je da se obavi još jedan pregled i tada ćemo imati konačnu odluku. Sve će biti poznato do 13. jula, kada se reprezentacija okuplja i počinje pripreme za Evropski šampionat u Poljskoj", zaključio je Ivković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

76 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: