Milijaš dobio radnu dozvolu

Dosadašnji kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš dobio je britansku radnu dozvolu i tako preskočio poslednju prepreku na putu ka nastupu za Vulverhempton.

Izvor: B92

Četvrtak, 02.07.2009.

16:54

Default images

Reprezentativac Srbije uskoro će se priključiti pripremnoj turneji premijerligaškog kluba u Australiji. “To su sjajne vesti. Drago mi je da sam sada i zvanično član Vulvsa i jedva čekam da počnem da igram”, izjavio je Milijaš za zvanični sajt kluba.

Milijaš je pre dve nedelje potpisao ugovor sa Vulverhemptonom, ali nije odmah dobio radnu dozvolu jer nije ispunio uslov nastupa na 75 odsto utakmica reprezentacije tokom poslednjih par godina, iako kod Radomira Antića redovno igra. Čelnici englerskog kluba uložili su žalbu i dobili slučaj.

Ni u jednom trenutku nismo sumnjali da će odluka biti u našu korist. Drago nam je da smo Milijašu obezbedili radnu dozvolu. Imali smo uspešno saslušanje pred odborom Fudbalskog saveza Engleske i srećni smo što će se Nenad uskoro priključiti ekipi u Australiji i početi karijeru u Vulvsima”, izjavio je predsednik engleskog kluba Džez Moksi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: