LŠ: Remi u San Marinu

Prva utakmica prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona između prvaka San Marina i Andore završena je bez pobednika, rezultatom 1:1.

Izvor: B92

Četvrtak, 02.07.2009.

13:25

Default images

Ekipa Sant Hulije povela je na gostujućem terenu pogotkom Ćinosa u 42. minutu iz jedanaesterca. Konačan rezultat postavio je Mateo Andreini u 75. minutu. U drugoj utakmici prvog kola crnogorski Mogren je kao gost savladao ekipu Hibernijansa na Malti (2:0) a revanši su na programu 7. i 8. jula.

Pobednik dvomeča Tre Fjori - Sant Hulija igraće u drugom kolu sa bugarskim Levskim, bolji iz duela Hibernijans - Mogren će se sastati sa Kopenhagenom.

U drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona u takmičenje će se uključiti i prvak Srbije Partizan. 'Crno-beli' igraju sa prvakom Velsa, ekipom Rila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: