Stojka na razgovorima u Novom Sadu

Rumunski reprezentativac Alin Stojka je u Novom Sadu, na završnim pregovorima sa upravom Vojvodine, piše Dnevnik.

Izvor: B92, Dnevnik

Četvrtak, 02.07.2009.

12:09

Default images

Stojka se upoznao sa trenerom Stepanovićem, obišao sportski centar u Veterniku, a u toku popodneva razgovarao sa rukovodstvom kluba. Fudbaleri Vojvodine su u sredu u pripremnoj utakmici u Gajdobri savladali Hercegovac rezultatom 9:0.

Golove za ekipu koja je prethodnu sezonu završila kao drugoplasirani tim Jelen Superlige postigli su Mrđa u 6. iz penala, 28. 31. i 42, Aleksić u 18. i 22, Maksimović u 34, Tumbasović u 48. i Grozdanovski u 73. minutu.

Za Vojvodinu su igrali Drinić, Vuličević, Pavlović, Karan, Peković, Popović, Stjepanović, Aleksić, Mrđa, Đurovski, Maksimović u prvih 45 minuta, u nastavku su nastupili i Ristić, Grozdanovski, Kizito, Lovrić, Jovanović, Zogović, Ađuru, Babić, Mitošević, Stančetić, Šurbatović, Hucijašvili, Smiljanić i Stevanović.
www.fkvojvodina.com
Trener Dragoslav Stepanović rekao je za novosadski Dnevnik da njegova ekipa ima malo vremena za pripreme.

Imamo svega četiri nedelje da dostignemo nivo forme koja će nas držati do decembra. Problem je što neće biti vremena da se pripremamo kako bismo želeli, jer će nas omesti takmičenja, a sve će za početak biti podređeno 30. julu i prvoj utakmici treće runde kvalifikacija za UEFA Evroligu.

Još se lagano privikavamo na uslove rada, kreiranje raznih zadataka ekipe na terenu, ali pre svega gradimo igru kakvu mislim da treba da igramo kako danas tako i tokom sezone, sve do kraja,“ rekao je Stepanović za Dnevnik.

Fudbaleri Vojvodine u subotu će u Debrecinu odigrati meč sa tamošnjim klubom ali na put, zbog problema sa vizama, neće ići Kizito, Ađuru i Huciašvili.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: