Riberi: "Ili Real ili ništa!"

Fudbaler Bajerna iz Minhena Frenk Riberi izrazio je želju da karijeru nastavi u madridskom Realu.

Izvor: B92

Četvrtak, 02.07.2009.

11:09

Default images

"Odlučio sam, želim da idem", istakao je Riberi u izjavi za francuski dnevnik 'L'Ekip' i odbacio mogućnost da Bajern zameni nekim drugim klubom osim Realom. "Ili Real ili ništa", kazao je 26-godišnji Riberi.

Real je u letnjem prelaznom roku već izdvojio ogroman novac za dovođenje Kake iz Milana, Kristijana Ronalda iz Mančester junajteda, Karima Benzema iz lionskog Olimpika i Raula Albiola iz Valensije.

Novi cilj je Riberi, koji je za reprezentaciju Francuske odigrao 38 utakmica i postigao sedam golova.

Uprava Bajerna zato ga se sigurno neće odreći za male pare, ali novac nije problem za predsednika Reala Florentina Peresa, koji je od preuzimanja te funkcije 1. juna na pojačanja izdvojio već 209 miliona evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

15 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

23 h

Podeli: