EL: Odbojkašice na završnom turniru

Odbojkašice Srbije pobedile su Bugarsku 3:1 (25:21, 25:21, 21:25, 27:25), u prvom meču petog vikenda A grupe Evrolige su Obrenovcu.

Izvor: B92

Petak, 19.06.2009.

23:18

Default images

U drugoj utakmici ove grupe selekcija Grčke pobedila je Španiju, pa je zbog toga ekipa Zorana Terzića tri utakmice pre kraja takmičenja u grupnoj fazi obezbedila plasman na završni turnir koji se sredinom jula igra u Turskoj. Srbija i Bugarska će se ponovo sastati u subotu takođe u Obrenovcu, sa početkom u 20,30 časova.

Srpske odbojkašice nisu oduševile igrom protiv Bugarki, ali pobeda nijednog trenutka nije došla u pitanje.

U finišu trećeg seta viđen je veliki pad u igri naših odbojkašica koji su Bugarke iskoristile i sa šest vezanih poena izborile su četvrti deo. Problema je bilo i u tom periodu, ali naše odbojkašice su uspele da privedu meč kraju.

Srbija vodi na tabeli A grupe sa skorom 7-2, slede Bugarska (6-3), Španija (4-5) i Grčka (1-8).

Lideri B grupe su Turska i Rumunija, sa po dve pobede više od Francuske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: