Jovanović potpisao za Štutgart?

Fudbalski reprezentativac Srbije Milan Jovanović potpisao je ugovor sa VfB Štutgartom, tvrde mediji u Francuskoj.

Izvor: B92

Petak, 19.06.2009.

16:43

Default images

Radio Kontakt je preneo informaciju da je Jovanović postigao dogovor sa "Švabama", koje su osvojile treće mesto u Bundesligi i igraće u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Jovanović je prethodne tri sezone igrao za Standard iz Liježa i značajno doprineo da taj klub osvoji dve uzastopne titule šampiona Belgije. Zvanični sajt kluba sa Mercedes Benc Arene još uvek nije potvrdio potpis.

Jovanović je posle Vojvodine nastupao za Šahtjor Donjeck i moskovsku Lokomotivu, a u crvenom dresu valonske ekipe je na 90 mečeva dao 42 gola.

Radio Kontakt prenosi da je Jovanović potpisao trogodišnji ugovor sa Štutgartom i nagoveštava da potpisivanju nije prisustvovao njegov agent Cvijan Milošević.

Nije poznato koliko je obeštećenje dobio Standard, s obzirom na to da je Štutgart nudio 4 miliona evra, a belgijski klub je tražio milion više.

Jovanovićev ugovor sa Standardom isticao je sledećeg leta, pa je klub iskoristio poslednju priliku da zaradi na njemu.

Jovanović ima 28 godina, a za Srbiju je odigrao 17 mečeva i dao 7 golova, igrajući ključnu ulogu u pohodu Antićeve selekcije na Svetsko prvenstvo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: