Džeko bi u Milan

Reprezentativac BiH Edin Džeko izjavio je da bi najradije prešao u italijanski Milan, ukoliko mora da napusti Volfsburg.

Izvor: B92

Ponedeljak, 08.06.2009.

23:22

Default images

"Milan je oduvek bio moj omiljeni klub, još iz dana kada sam bio mali, kada sam odrastao u sarajevu", jasan je Džeko. Napadač Volfsburga povezivan je sa brojnim evropskim klubovima, a najveće interesovanje za njega pokazao je Arsenal. Ipak, od prelaska u Premijer ligu po svemu sudeći neće biti ništa.

Agent Edina Džeka se navodno već sastao sa potpredsednikom Milana Adrijanom Galijanijem. Italijanskom klubu sigurno neće biti problem obeštećenje pošto je Brazilac Kaka prodat Real Madridu za 65 miliona evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: