Ibrahimović želi u Barselonu

Napadač Intera Zlatan Ibrahimović želeo bi da pređe u Barselonu, objavio je njegov agent posle nagađanja da klubovi pregovaraju o transferu.

Izvor: B92, Reuters

Petak, 05.06.2009.

13:54

Default images

Predsednik Intera Masimo Morati imao je sastanak sa trenerom Hoseom Murinjom oko budžeta, a potom je viđen u jednom hotelu u Barseloni dok je razgovarao sa prvim čovekom novog šampiona Španije Đoan Laporta.

Šveđanin je izrazio nezadovoljstvo situacijom u Interu i izjavio je da mu je potreban novi izazov, dok su Morati i Murinjo prethodno izjavili da očekuju da prva zvezda ostane u timu.

„Ako dva kluba dođu do dogovora mi nemamo ništa protiv prelaska u Barselonu“, rekao je Ibrahimovićev agent Mino Ajola.

U medijima se u prethodnih nekoliko dana pojavila i spekulacija oko moguće zamene Intera i Barselone koja bi uključivala Samjuela Etoa.

Ako Ibrahimović pređe u Barselonu to bi bio još jedan težak udarac za najjače klubove u Italiji, pošto je igrač Milana Kaka blizu potpisivanja ugovora sa madridskim Realom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

22 h

Podeli: