KR: "Transfer u Real je prošlost"

Fudbaler Mančester junajteda Kristijano Ronaldo izjavio je u ponedeljak da više ne razmišlja o eventualnom prelasku u madridski Real.

Izvor: B92

Ponedeljak, 04.05.2009.

15:54

Default images

’Kraljevski klub’ je prošlog leta uporno pokušavao da angažuje Portugalca, koji je u više navrata najavljivao mogućnost odlaska sa ’Old Traforda’, ističući želju da igra u španskoj Primeri. Uprava Junajteda je u više navrata jasno poručila da Ronaldo nije na prodaju.

Trener aktuelnog engleskog, evropskog i svetskog prvaka Ser Aleks Ferguson, nije se mnogo osvrtao na takve glasine, ali se postarao da prva zvezda ekipe ostane u klubu.

Prošlog meseca, međutim, pojedini španski mediji ponovo su počeli da se bave spekalacijama o prelasku Ronalda, da bi ’ulje na vatru’ dolio bivši predsednik Reala Ramon Kalderon, koji je izjavio da će se Portugalac u letnjem prelaznom roku sigurno preseliti u Madrid, i da je, navodno, već sklopljen dogovor o tom transferu.

Da bi, posle svega toga, Ronaldo sada istupio i sapštio da više ne razmišlja o prelasku na ’Santijago Bernabeu’.

"Više ne razmisljam o Madridu. Taj san je mrtav. Jedino o čemu razmišljam je Mančester junajted i osvajanje Ligu šampiona u Rimu", rekao je Ronaldo.

Portugalac je stigao na Old Traford 2003. godine, i do sada je za ’crvene đavole’ odigrao 286 utakmica i postigao 115 golova. Važeći ugovor portugalskog reprezentativca veže za Mančester na još tri godine, do 2012. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: