Adriano najavio kraj karijere

Brazilac Adriano, član Intera najavio je odsustvo sa terena na neodredjeno vreme, ostavljajući otvorenom mogućnost i da završi igračku karijeru.

Izvor: B92

Petak, 10.04.2009.

12:19

Default images

"Ne pronalazim više zadovoljstvo u igri. Zbog toga ne bih želeo da se vratim u Italiju, već da u miru živim u Brazilu", izjavio je Adrijano. Posle prošlonedeljnih utakmica kvalifikacija za prvenstvo sveta u Južnoj Africi protiv Ekvadora i Perua, u kojima je Adrijano bio rezerva, brazilski igrač je odlučio da se ne vraća u Milano.

"U Italiji nisam nesrećan, već sam jednostavno odlučio da ne igram nekoliko meseci. U medjuvremenu ću da razmislim o tome da li da nastavim karijeru", rekao je Adrijano.

Menadžer napadača Intera Gilmar Rinaldo izjavio je pre nekoliko dana da je Adrijano odlučio da ostane u Brazilu "iz privatnih razloga".
Adrijano je, kako se navodi, proveo nekoliko dana u faveli Vila Kruseiro, gde je odrastao.

Brazilski as je od prvenstva sveta u Nemačkoj 2006. godine imao problema sa alkoholom i od tada je samo sporadično bio u vrhunskoj formi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: