Riberi od leta u Barsi?

Francuski reprezentativac i član mihenskog Bajerna Frank Riberi navodno je postigao dogovor sa čelnicima Barselone.

Izvor: B92, Goal

Nedelja, 01.03.2009.

14:57

Default images

Riberi bi trebao da u letnjem prelaznom roku pojača redove španskog giganta. Kako nemački mediji prenose, fudbaler će, po svemu sudeći, potpisati četvorogodišnji ugovor sa katalonskom ekipom. Riberijev agent nedavno je izjavio da bi on napustio redove ‘bavaraca’ samo ukoliko bi se radilo o transferu u neki od najvećih klubova, kao što je Barselona.

"Ako Riberi napusti klub, biće to samo zbog kluba kao što je Barselona, u kome igraju samo zvezde. Igranje za Barselonu bilo bi fenomenalno za njega", rekao je igračev agent.

U prethodnom periodu bilo je oprečnih komentara o prelasku Francuza u neki drugi klub, što od strane čelnika Bajerna, fudbalerovih agenata ali i samog Riberija. Međutim sad se čini da je transfer u Barselonu realnost.

Dva tim koja su do sada pokazala najveće interesovanje da angažuju Riberija su italijanski Juventus i Barselona, ali je tim sa "Nou kampa" u prednosti jer je u mogućnosti da Bajrenu plati traženu cenu, ali i ispuni želje bivšeg fudbalera Marseja.

Riberi je izjavio da sumnja da će u minhenskom klubu ostati do kraja ugovora koji ističe 2011. godine, pre svega zbog velikog interesovanja drugih timova za njegove usluge.

Međutim, ova izjava je potpuno suprotna onoj koju je fudbaler, pre samo par nedelja, dao nemačkom listu Sport Bild u kojoj je istakao da novac nije najvažniji i da ne planira da ode iz kluba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: