Otpušten Skibe, došao Korkmaz

Fudbalski klub Galatasaraj otpustio je Mihaela Skibea, a za novog trenera imenovan je Korkmaz Bulent.

Izvor: Saša Ozmo

Ponedeljak, 23.02.2009.

20:22

Default images

Galata zauzima peto mesto na tabeli Turske lige, a u nedelju je kod kuće poraženi od Kodžaelija 5:2. „Imali smo tešku sezonu do sada, mnogo igrača se povredilo. Stalo mi je do Galatasaraja i žao mi je što se sve ovako završilo. Želim timu mnogo sreće u nastavku sezone“, izjavio je Skibe.

„Želeo bih da se zahvalim svima sa kojima sam sarađivao. Uživao sam u svakom minutu provedenom uz ekipu. Nedovoljan broj fudbalera u odbrani uslovio je da ne ispunimo ciljeve koje smo zacrtali. Dobri smo u napadu, ali morali smo takođe i u defanizivi da budemo jaki. To nismo uspeli u ligi, ali u UEFA kupu jesmo“, analizirao je Skibe uzroke loših igara.

Bulent Korkmaz, novi trener Galatasaraja, legenda je tog turskog kluba. Prošao je sve mlađe kategorije ’lavova’, a kao profesionalac je nastupao za Galatu od 1984-2005. godine. Ima 40 godina, a u kratkoj trenerskoj karijeri vodio je Kajzerispor, Bursu i Genčlerbirligi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

13 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

21 h

Podeli: