Cibona pobednik Kupa Hrvatske

Košarkaši Cibone savladali su u gradskom derbiju ekipu Zagreba (73:63) i posle sedam godina osvojili Kup Hrvatske.

Izvor: B92

Subota, 21.02.2009.

22:39

Default images

U reprizi prošlogodišnjeg finala trofejniji i u ovom trenutku bolji zagrebački klub osvetio se za poraz iz 2008. godine. Koš odluke postigao je Vedran Princ. Njegov pogodak za tri poena doneo je Ciboni nepun minut pre kraja nedostižnu prednost koja je u penal završnici povećana na konačnih +10.

Alen Anderson bio je najefikasniji sa 24 poena i sedam skokova, a u ekipi Zagreba najbolji učinak imao je Ante Tomić, 18 poena i šest uhvaćenih lopti.

Finalni turnir odigran je u Zadru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: