NLB: FMP gostuje Ciboni u Zagrebu

Košarkaši FMP-a gostuju u sredu Ciboni u Zagerbu, u okviru 18. kola NLB lige.

Izvor: B92

Utorak, 20.01.2009.

20:59

Default images

Ekipa Milovana Stepandića je u prvih 17 utakmica zabeležila osam pobeda, i trenutno je na sedmom mestu na tabeli. Sa druge strane, ’Cibosi’ su peti sa skorom 11-6. U prvom delu sezone u Železniku, FMP je pobedio 85:76.

„Utakmica protiv Cibone će biti psihološki mnogo lakša za nas od prethodne protiv Splita. U Zagrebu ćemo igrati rasterećeni, bez ikakvog imperativa pobede koji je postojao u nekim ranijim utakmicama“, rekao je Andreja Milutinović, bek FMP-a.

Dragan Labović, krilni centar Pantera koji je sa 32 ideksna poena bio najzaslužniji za rušenje Splita, veruje u iznenađenje u Zagrebu.

„Ne mogu ništa da obećam, gostujemo veoma kvalitetnom protivniku. Ali, sigurno ćemo skupo prodati kožu. Mislim da je Cibonina forma u malom padu, posle svega što se dogodilo sa Rawle Mrashallom. Ali, to je i dalje ekipa za svaki respekt sa velikim brojem prekaljenih igrača“, rekao je Dragan Labović.

Trener Cibone Velimir Perasović rekao je da očekuje pobedu.

„Labović je njihov igrač sa najvećom slobodom. Znamo što nas čeka, igrali smo već sa njima, ali najkraće mogu reći - treba nam pobeda. U stvari, treba nam serija pobeda“, rekao je Perasović.

Duel u Zagrebu počinje od 18 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: