Dauning želi da ide, Boro ne pušta

Uprava engleskog premijerligaša Midlzbroa odbila je molbu za transfer kapitena Stjuarta Dauninga, koju je on čelnicima dostavio u pisanoj formi.

Izvor: Saša Ozmo

Ponedeljak, 05.01.2009.

20:53

Default images

"Primili smo Stjuartovu transfer-molbu, ali je ona posle diskusije odbijena. Pre toga je iz Totenhema stigla poboljšana ponuda za Dauninga. Ekspresno smo reagovali i naznačili da on nije za prodaju", izjavio je Kit Lamb, sportski direktor Boroa. Stujart Dauning je celu karijeru proveo u rodnom Midlzbrou, a prošlog februara parafirao je novi 5-godišnji ugovor.

Stjuart Dauning senior, otac kapitena Midlzbora, kaže da je njegov sin nezadovoljna jer uprava nije investirala u dovođenje novih igrača.

"Stjuart je frustriran još od leta. Kada je potpisivao novi ugovor, garantovano mu je da će doći do značajnih ulaganja u igrački sastav. On misli da klub nije ispunio obećanje, a i ne sviđa mu se što se ekipa ponovo bori za opstanak".

Dauningov otac se nada da zahtev njegovog sina za selidbom neće naići na negativnu reakciju.

"Očigledno je da je on Midlzbroov momak, promislilo je dugo i teško pre nego što je podneo molbu za transfer. On se nada da će navijali razumeti njegove razloge da ode".

Midlzbro je trenutno 17. na tabeli Premijer lige sa 20 bodova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: