Džef Silva stiže na Marakanu

Brazilac Džeferson de Silva Nasimiento biće prvo pojačanje Zvezde u januarskom prelaznom roku. Dvadesetdvogodišnji levi spoljni igrač stigao je na Marakanu.

Izvor: B92

Ponedeljak, 22.12.2008.

16:15

Default images

Mladi Brazilac bi u Beogradu trebalo da prođe medicinski pregled, i potom se očekuje da će potpisati ugovor sa klubom. Detalji predviđenog ugovora nisu objavljeni. Džef Silva je dobrim partijama u novom brazilskom prvoligašu Aveiu skrenuo pažnju na sebe, pa se očekuje da će premostiti probleme koje trećeplasirani tim Jelen Super lige ima na sredini terena.

Pretpostavlja se da je dovođenje Brazilca u Zvezdu rezultat posete Ilije Ivića, sportskog direktora kluba, Brazilu u oktobru. Silva bi mogao da bude zamena za Ognjena Koromana, u slučaju da srpski reprezentativac napusti klub u januaru.

Novajlija u timu "crveno-belih" se već oprobao u Evropi, gde je bio član portugalskog Beira Mara, ali se vratio u brazilsku drugu ligu, gde je sa Aveijem izborio mesto u elitnom nacionalnom takmičenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

106 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: