KSB dodelio godišnje nagrade

U nedelju je održan novogodišnji turnir 'Borislav Reba Ćorković' na kojem su dodeljena nagrade najboljim klubovima i priznanja za razvoj košarke u Beogradu.

Izvor: B92

Ponedeljak, 22.12.2008.

13:54

Default images

Zdravku Bućanu, Miloradu Erkiću i Miroslavu Živanoviću dodeljena su priznanja za izuzetan doprinos razvoju ovog sporta. Na manifestaciji koja je održana u hali Pionir, a koju drugi put zaredom organizuju Košarkaški savez Beograda i Gradski sekretarijat za sport i omladinu, dodeljenje su nagrade najuspešnijim klubovima u 2008.

Nakon dodele nagrada revijalnu utakmicu odigrali su mladi polaznici Partizanove škole košarke, koja nosi ime po Borislavu Ćorkoviću - KK 'Partizan REBA'.

Na turniru su se takmičili dečaci rođeni 1995. godine i mlađi. Učestvovale su ekipe Zemuna Laste, Ofi basketa, BC Red Stara i KK Koteža, koje su u 2008. bile najbolje u svom godištu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: