O'Nil ne pušta Janga u Real

Trener engleskog premijerligaša Aston Vile Martin O'Nil rekao je da neće dozvoliti fudbaleru Ešliju Jangu da napusti klub u januarskom prelaznom roku.

Izvor: B92, Beta

Ponedeljak, 22.12.2008.

13:45

Default images

Mediji su prethodih dana naveli da je Real Madrid zainteresovan za fudbalera Aston Vile, ali trener ekipe iz Birmingema ne želi ni da razgovara o odlasku jednog od najboljih igrača. "Ne postoji šansa da Ešli Jang ode iz kluba", rekao je O'Nil u kratkoj izjavi za britanski Dejli Star. Jang je 2007. godine za 9,5 miliona funti iz Votforda došao u Aston Vilu.

Mediji su naveli da je novi trener Reala Huande Ramos impresioniran igrama dvadesettrogodišnjaka i da je "kraljevski klub" spreman da ponudi Aston Vili 28,5 miliona evra za fudbalera sredine terena.

Aston Vila nije u finansijskim problemima pa čelnici tog kluba neće vršiti pritisak na trenera da se odrekne reprezentativca Engleske.

Jang je potpisao novi ugovor sa Aston Vilom do 2012. godine i za taj klub odigrao je 68 utakmica uz 16 postignutih golova. Za mladu reprezentaciju nastupio je 10, a za "A" tim četiri puta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: