Runi čezne za uspehom sa Engleskom

Fudbaler Mančester junajteda Vejn Runi izjavio je da mu je za sada neispunjena želja uspeh sa engleskom reprezentacijom.

Izvor: B92

Ponedeljak, 22.12.2008.

13:27

Default images

Runi je sa klubom bio engleski, evropski, i svetski šampion, i sada namerava da se posveti ostvarivanju dobrih rezultata sa nacionalnom selekcijom. Englez je postigao pobedonosni gol za svoj tim u trijumfu nad Ekvadorom u finalu svetskog klupskog prvenstva. Sledeći na listi želja je trofej sa reprezentacijom.

"Ispunjen mi je dečački san da postanem svetski prvak. Znao sam da možemo da osvojimo sve ove trofeje u jednoj godini, za šta je tim
najzaslužniji. Volim Englesku i bilo bi fantastično da osvojim nešto sa reprezentacijom. Igramo zaista dobro, a (selektor Fabio) Kapelo je pravi čovek za nas",
rekao je Runi.

Kapelo je doveo Englesku do prvog mesta u kvalifikacionoj grupi i povratio je poverenje tima, koje je drastično opalo kada tim nije uspeo da se plasira na Evropsko prvenstvo 2008.

Runi je odao priznanje italijanskom stručnjaku da je promenio način razmišljanja engleskih igrača, koji nisu ostvarivali očekivane rezultate.

"Selektor i stručni štab koji je doveo stvarno su nas protresli, i igrači su zaista dobro reagovali", rekao je dvadesettrogodišnji napadač.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: