Đorđe Lazić odlazi u Ukrajinu?

Vezni igrač beogradskog Partizana Đorđe Lazić karijeru će, najverovatnije, nastaviti u Ukrajini.

Izvor: B92

Ponedeljak, 22.12.2008.

13:05

Default images

Lazić, koji je u januaru 2007. godine postao igrač Partizana, ima ugovor do zime 2010, ali mu uprava 'crno-belih' u slučaju da dobije dobru ponudu neće braniti odlazak iz kluba. Beogradski mediji pominju Metalist iz Harkova, kao i Dnjipro Dnjepropetrovsk ali je na 'spisku' zainteresovanih i ekipa Metalurga iz Donjecka pa se još uvek ne zna gde će Lazić.

Lazić tokom jeseni nije bio standardan u prvih 11 ali je za dve godine, koliko nosi dres Partizana, odigrao 98 utakmica i postigao devet golova. Odigrao je i jedan meč za reprezentaciju Srbije.

Pre Partizana nastupao je za Budućnost iz Valjeva (80/20) i Mladost iz Lučana (35/20).

Ivan Obradović, reprezentativni levi bek, ima ponude nekoliko klubova ali je stav 'crno-belih' da on ove zime 'nije na prodaju'.
Isto važi i za Senegalca Dijaru, a osim Tošića, koji ima dozvolu kluba za prelazak u Mančester Junajted, i Ljajića, koji bi poptisao za 'Crvene đavole' i vratio se u Beograd, nisu planirani transferi ostalih igrača.

O pojačanjima ni u ponedeljak nije bilo konkretnijih informacija, pored Tomića i Aleksa dos Santosa iz Teleoptika, planirano je da se angažuju dva štopera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: