Momčilo Raičević preuzeo Banat

Momčilo Raičević postavljen je za novog trenera superligaša Banata iz Zrenjanina.

Izvor: B92

Ponedeljak, 22.12.2008.

10:51

Default images

Doskorašnji trener Mladosti iz Apatina pokušaće da sačuva prvoligaški status zrenjaninskom klubu, koji se na polusezoni nalazi na deobi pretposlednjeg mesta sa Čukaričkim, sa samo 16 osvojenih bodova iz 17 utakmica. Iz kluba su rekli da je bilo više opcija i ponuda, ali da je presudila preporuka sportskog direktora kluba, Branka Savića.

Imali smo mnogo ponuda, ali smo izabrali Raičevića. Predložio ga je sportski direktor Branko Savić“, izjavio je predsednik Banata Mirko Vučurević.

Mnogo trenera nam se bukvalno nudilo, bilo je dosta pritisaka. Sa Raičevićem sam pričao još pre deset dana i pre nekoliko dana je inkognito bio u klubu“, objasnio je sportski direktor Branko Savić.

Novi trener Momčilo Raičević poručio je da će Banat pod njegovim vođstvom ostati prvoligaš.

Banat će ostati u eliti. Nigde u trenerskoj karijeri nisam pao na trenerskom ispitu, pa neću ni u Karađorđevom parku“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: